Ugrás a fő tartalmi részhez
Ugrás a főmenübe
Ugrás az oldal lábrészéhez
Open Menu
Aktuális
Archívum
Információk
Bevezetés
Szerkesztőségi irányelvek
Impressum
Beküldések
Szerkesztőbizottság
Adatvédelmi nyilatkozat
Kapcsolat
Keresés
Regisztráció
Bejelentkezés
Főoldal
/
Archívum
/
Évf. 66 szám 1 (2025)
Évf. 66 szám 1 (2025)
Megjelent:
2025-06-27
Teljes szám
ActAgrOvar Vol. 66. No. 1.
Kísérletes tanulmányok
A magyar blonde d’Aquitaine tenyészbika jelöltek első eredményei a Vytelle rendszerben
Márton Demény, Tamás Páble, Natasa Fazekas, Márton Révész, János Tőzsér
5-22
PDF (English)
A takarmány rosttartalmának hatása a hízónyulak parazitológiai terheltségére és termelésére
Csongor Demeter, Anett Demeter-Jeremiás, Zoltán Német, Máté Sándor, András Mayer, Zsolt Gerencsér, Erika Lencsés-Varga, Zsolt Matics
23-38
PDF (English)
Szamócanektár (Fragaria × ananassa) antioxidáns és polifenoltartalom növelésének lehetőségei különböző gyógynövények hozzáadásával
Viktória Kapcsándi, Erika Lakatos, Laura Varga, Rita Székelyhidi
39-53
PDF (English)
A kajszi (Prunus armeniaca L.) termesztési kockázatainak feltárása Sár-hegyen (Heves vármegye), a fagykárok vizsgálatára alapozva
Tamás Füzi, Péter Bogdán
54-68
PDF
Összefoglaló tanulmány
Ipari fermentációs lehetőségek az élelmiszerek és a sertéstakarmányok előállításában: Irodalmi áttekintés
Zoltán Hatvan, Katu Jim Kioko, Georgina Pintér, László Varga, Balázs Ásványi
69-88
PDF
A natúr és kezelt repce melléktermékek takarmányozási potenciálja: lehetőségek és kihívások (Irodalmi áttekintés)
Éva Rita Horváth, Tamás Tóth, Hedvig Fébel
89-110
PDF
Az elektronikus orr fejlődése és alkalmazása: II. Az elektronikus orr szerepe az élelmiszeriparban és a mezőgazdaságban
Bernadett Bana, Eszter Zsédely
111-134
PDF
Tojáshéjszín, mint monitoring eszköz
Tímea Ágnes Torma, Tamás Nagy, Katalin Kovácsné Gaál
135-153
PDF
Rövid közlemények
A szárazonállás, a nyitott napok és a tejhozam összefüggése az egyiptomi bivaly esetében
Kawthar Mourad, Adel Khattab, Asmaa Zayed Mohamed, János Tőzsér
154-161
PDF (English)
Make a Submission
Make a Submission
Nyelv
Magyar
English
Információ
Olvasóknak
Szerzőknek
Könyvtárosoknak
Keywords